Over Vendeville

Vendeville® gelooft in een duurzame, vitale samenleving en wil hier graag een bijdrage aan leveren. Doel is om gelijktijdig het lichamelijke en geestelijk welzijn te ondersteunen.

De kracht van voeding!

Onze grondstoffen zijn door onszelf geselecteerd voor de inkoop. Ze voldoen allemaal aan de A-kwaliteit. Knoflook b.v. is er in een honderdtal soorten. De beste knoflook is afkomstig uit China. Deze knoflook typeert zich door haar sterke aroma en is zo sterk in smaak dat je niet graag een teentje knoflook rauw eet. Voordat onze producten worden toegelaten in de complementen, zijn ze uitvoerig getest op hun eigenschappen in combinatie met andere ingrediënten. Voor ons is van belang, dat er geen negatieve effecten optreden door b.v. schifting waardoor schimmels zouden kunnen ontstaan.

We hebben een eigen bereidingsmethode ontwikkeld, een uniek procedé waardoor de maximale concentratie van alle ingrediënten wordt bereikt en omgezet in complementen. Dat verklaart ook de krachtige werking.

Waarom druppels?

Doordat de producten in druppelvorm zijn worden ze direct via het slijmvlies in de bloedbaan opgenomen en is het effect zeer snel merkbaar. Dat is alleen mogelijk door de combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten zonder lichaamsvreemde stoffen en het unieke productie procedé. Omdat alle Vendeville® producten gelijktijdig actief zijn op zowel lichamelijk als geestelijk niveau wordt onbalans door stressfactoren binnen enkele minuten hersteld. 

Voor wie?

Vendeville producten bieden een uitstekende oplossing voor iedereen die gezond en vitaal wil zijn, worden en blijven.

Vendeville® complementen zijn gegarandeerd vrij van: gluten, soja, lactose, koemelkeiwit, toegevoegde suikers of kunstmatige zoetstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische kleur- en smaakstoffen. De producten zijn geschikt voor vegetariërs of veganisten en vrij van genetisch gemodificeerde organismen.

Vendeville Sport is speciaal ontwikkeld voor (top)sporters

Vendeville Health biedt uitkomst bij een groot aantal uiteenlopende klachten voor iedereen die focus op goede gezondheid heeft en de kwaliteit van leven hoog in het vaandel heeft staan.

Grondlegger

René is grondlegger van Vendeville® complementen. Al ruim 20 jaar is René werkzaam als voedingsdeskundige, bewegingsdeskundige en personal coach. Op het gebied van voedingsleer en gedragskunde heeft hij baanbrekend onderzoek gedaan. Al een groot deel van zijn leven is hij verbonden met topsport en heeft daardoor de gelegenheid gehad om het verband tussen Sport – Gezondheid & Voeding intensief vanuit de voedingsleer en gedragskunde te onderzoeken. De innovatieve producten van Vendeville® zijn het resultaat van meer dan 20 jaar gedegen onderzoek en zorgvuldige productontwikkeling. René combineert zijn creatief vermogen met een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Hiermee worden verantwoorde en duurzame oplossingen voor gezondheidsvraagstukken bereikt.

Algemeen

Onderzoek

René Vendeville is nauw betrokken bij de voorbereiding van onderzoeken. Hij adviseert en produceert producten voor het toekomstig Kenniscentrum ‘Quality of Life’. Dit is een samenwerkingsverband van wetenschappers, die gelieerd zijn aan Nederlandse universiteiten en aan de andere kant zorgprofessionals, verbonden aan de reguliere en niet reguliere zorg.

Het onderzoek gaat in op de kracht van voeding in relatie tot het menselijk lichaam. Ook wordt gekeken naar genetische aspecten en de effecten van voeding op de kwaliteit van leven. Want voeding speelt een heel belangrijke rol in het menselijke leven.

 

Schijf van vijf

De schijf van vijf Is de aloude methode om de mens inzicht te geven in de noodzakelijke dagelijkse voedingstoffen. Voor wie interesse heeft is er een site van het voorlichtingsbureau van voeding. www.voedingscentrum.nl