Vol energie, optimaal van het leven genieten!

Voor het eerst in 10 jaar heb ik 8 uur achter elkaar geslapen.

“Al meer dan 10 jaar lijd ik aan slapeloosheid en kreeg daardoor ernstige chronische pijnen, hoge bloeddruk en depressies. Uiteindelijk verloor ik daardoor mijn baan. Drie dagen na mijn eerste druppels Vendeville® S-A is mijn bloeddruk gezakt naar normale waarden en voor het eerst in 10 jaar heb ik 8 uur achter elkaar geslapen. Het geeft hoop voor de toekomst…”

Ronald Groeneweg / Delft

Ik kan weer, net zoals vroeger, uren zonder enig probleem lopen.

“Ik voelde mij uitgeblust en passief. En dat had een negatieve invloed op mijn lichaam en geest. Ik ben 72 jaar en ik ging mij oud voelen. Twee weken geleden ben ik begonnen met de Vendeville® S-B-druppels en ik voel mij iedere dag actiever worden. Mijn heupen zijn niet langer stijf of pijnlijk. Ik kan weer, net als vroeger, zonder enig probleem uren lopen. Heerlijk…ik voel mij weer leeftijdsloos!”

Til van der Werff-Tijm / Alphen a/d Rijn

Ik kan mijn geluk niet op.

“Na een ingreep door een plastisch chirurg kreeg ik een eenzijdige gezichtsverlamming, een nachtmerrie die ik niemand toewens. Één dag na gebruik van Vendeville® S-A en S-B leek het alsof er weer gevoel terugkwam. De vooruitgang heeft zich doorgezet en nu, drie maanden verder, ben ik bijna volledig hersteld. Ik kan mijn geluk niet op!”

Yvonne / Haarlem

Vendeville® Weight ondersteunt me en geeft me energieën.

“Jarenlang overgewicht had bij mij ernstige lichamelijke, maar ook geestelijke problemen veroorzaakt. Ik gebruik Vendeville® Weight nu ruim 9 maanden en ben vele kilo’s afgevallen. Ik voel me elke dag fit en vitaal. Vendeville® Weight ondersteunt me en geeft me energie. Ik ben er blij mee!”

Mevrouw A.V. / Voorhout

Er toch iets merkwaardigs aan het veranderen in mijn leefpatroon.

“Voorheen ging ik midden in de nacht meerdere malen mijn bed uit om de koelkast met een bezoek te vereren. Op de snelweg miste ik geen afslag om bij een fastfoodrestaurant te kunnen eten. Twee weken na het gebruik van Vendeville® Weight is er toch iets merkwaardigs aan het veranderen in mijn leefpatroon. Nu onderbreek ik mijn nachtrust gelukkig niet meer en op de snelweg rij ik door. Mijn drang om altijd te willen eten is er niet meer….”

De heer P.D. / Den Haag
75.00

Vendeville® Health

Vendeville® Happy Weight Vrouw

75.00

Vendeville® Health

Vendeville® Happy Weight Man

75.00

Vendeville® Health

Vendeville® Happy Body

75.00