Vendeville® Sport

Sporters zijn gebaad bij de juiste voeding tegenover de te leveren prestaties. Fit zijn en blijven en zo-nodig kunnen verbeteren is niet alleen een wens! De Vendeville® Sport complementen erkennen de behoefte in deze en ondersteunen een krachtige werking voor de sporters, zeker ook bij het herstel na inspanning.

Vendeville® S-A (stofwisseling)

Een goede stofwisseling is essentieel voor het leveren van prestaties. Vendeville® S-A ondersteunt een betere afvoer van afvalstoffen in het lichaam waardoor organen beter functioneren. Hoe beter de organen functioneren des te beter de prestaties.

  • Belangrijk: gebruik je dagelijks stimulerende middelen om sterk te worden of in spiermassa toe te nemen? Dan is een goede stofwisseling onmisbaar om de aanwezige lichaamsvreemde stoffen in deze middelen zo effectief mogelijk af te voeren.

Vendeville® S-B (vitamine B boost)

Vendeville® S-B ondersteunt het: uithoudingsvermogen, stressverlagend en dat het lichamelijk en geestelijk herstel na sporten geactiveerd wordt. Tevens ondersteunt het transport van zuurstof in het bloed voor een gezonde levenslust.

Vendeville® S-C (vitamine C boost)

Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten en is essentieel voor een goed werkend immuunsysteem bij zowel sporters als niet sporters. Vitamine C zorgt in het lichaam o.a. voor de vorming van bindweefsel, opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand. Vendeville® S-C biedt hierin een krachtige ondersteuning.

Vendeville® S-D (botten en spieren)

Sporters belasten de spieren en gewrichten. Vendeville® S-D is een krachtige ondersteuning in deze, het ondersteunt de souplesse en artrose gerelateerde klachten waardoor bewegen weer plezierig wordt.

Advies

Wil je graag een ondersteunt worden welk product het beste bij je past, neem dan contact op met ons telefonisch en/of schriftelijk.

We zijn te bereiken telefonisch tijdens de kantooruren.

09.00 uur t/m 12.00 uur

13.00 uur t/m 16.00 uur

Of zend een mail naar shop@vendeville.com

Bestellen

Je kunt de bestelling plaatsen via de webshop en de bestelling plaatsen in het winkelmandje.

Alle leveringen zijn incl. verzendkosten in Nederland, daarbuiten gelden de landelijke tarieven.

Leveringen

1 week na de order en betaling. Wij werken niet met voorraden, onze producten worden zo vers mogelijk bereid, dus heeft u altijd een versproduct, wat borg staat voor kwaliteit.