Veel gestelde vragen

Wat bedoelen jullie precies met 'de kracht van voeding'?

Bij Vendeville® selecteren en kopen we alle grondstoffen zelf aan en we garanderen dat ze allemaal van A-kwaliteit zijn. We geloven dat de kracht van voeding het best geïllustreerd kan worden aan de hand van een voorbeeld. Er zijn bijvoorbeeld honderd soorten knoflook, maar de beste knoflook komt uit Azië. Deze knoflook heeft een zeer sterk aroma en is voor westerlingen bijna niet rauw te consumeren. Toch is deze knoflook van essentieel belang voor de gezondheid. Met onze 25 jaar kennis, expertise en ervaring halen we de juiste bestanddelen uit deze knoflook voor onze Vendeville®-producten. Voordat we grondstoffen toelaten in onze voedingselixers, testen we ze grondig op hun eigenschappen in combinatie met andere ingrediënten. Daarnaast hebben we door de jaren heen een eigen bereidingsmethode ontwikkeld, een uniek procedé waardoor we de maximale concentratie van alle ingrediënten bereiken en omzetten in Elixers. Dit verklaart de krachtige werking van onze producten.

Ik ben gisteren vergeten mijn druppels in te nemen. Moet ik vandaag extra druppels innemen?

Het is niet nodig om vandaag extra druppels in te nemen, zelfs als je gisteren een dosis hebt gemist. Het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse dosis te respecteren, omdat dit zorgt voor een optimale werking van het product. Het niet regelmatig innemen van het product kan de effectiviteit verminderen.

Ik neem al multivitaminen. Moet ik hiermee doorgaan?

Nee, als je Vendeville®-producten gebruikt, zijn multivitaminen overbodig. Er kunnen zelfs overlappende ingrediënten zijn tussen de twee, wat kan leiden tot een overdosis van bepaalde voedingsstoffen.

Waarom zijn Vendeville®-producten verpakt in donkere flesjes?

Alle verschillende soorten Vendeville®-voedingselixers worden verpakt in dezelfde soort glazen flesjes, die niet doorzichtig zijn. Dit zorgt ervoor dat de producten niet worden blootgesteld aan direct of indirect zonlicht, wat de delicate samenstelling van de ingrediënten kan beschadigen. Ook wordt er gebruik gemaakt van een glazen pipet om te voorkomen dat de uitgebalanceerde mix wordt aangetast door plastic.

Waarom hanteren jullie geen grote voorraden?

We streven naar de hoogste kwaliteit door ons te richten op ambachtelijke en verse producten. Om deze reden houden we geen grote voorraden aan. We vinden dat je recht hebt op een vers en met de hand bereid product!

Waarom zijn kruiden en specerijen de belangrijkste ingrediënten in Vendeville®-producten?

Dit komt voort uit de overtuiging van René Vendeville: “terug naar de basis" De geschiedenis van kruiden en specerijen gaat ver terug en vormen de essentie van onze producten, zowel letterlijk als figuurlijk.

Hoe houdt Vendeville® rekening met mijn dieetvoorkeuren of -beperkingen?

Bij Vendeville® wordt er rekening gehouden met de dieetvoorkeuren en -beperkingen van onze klanten. Ons volledige assortiment van voedingscomplementen is gegarandeerd vrij van gluten, soja, lactose, koemelkeiwit, toegevoegde suikers of kunstmatige zoetstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische kleur- en smaakstoffen. Dit betekent dat als je bepaalde voedingsmiddelen niet kunt of wilt eten, je onze producten nog steeds veilig kunt gebruiken. Bovendien zijn al onze producten geschikt voor vegetariërs of veganisten en vrij van genetisch gemodificeerde organismen, zodat we iedereen kunnen helpen gezond en vitaal te worden en te blijven.

Hoelang duurt de levering van het product?


Voor de levering van uw bestelling kunt u bij Vendeville® rekenen op snelle service. Wij verzenden uw producten binnen 2 werkdagen met behulp van DHL en houden u op de hoogte met een e-mailbericht dat uw track&trace code bevat zodra uw bestelling onderweg is.

Waarom zou ik kiezen voor Vendeville®-producten?

Onze producten kunnen een waardevolle aanvulling zijn op uw dagelijkse voeding, vooral als het moeilijk is om elke dag een gevarieerd dieet te handhaven. Bovendien kan het lichaam in verschillende situaties extra ondersteuning nodig hebben, zoals tijdens zwangerschap, intensief sporten, zware lichamelijke inspanning, veroudering of bij chronische ziekten.

Kunnen Vendeville®-producten veilig samen worden gebruikt met reguliere medicijnen?

Ja, het is veilig om onze producten te gebruiken in combinatie met reguliere medicijnen. Vendeville®-producten zijn 100% natuurlijk en er zijn geen schadelijke bijwerkingen bekend.

Het etiket geeft aan dat het product alcohol bevat. Heeft dit invloed op de rijvaardigheid?

Nee, de aanbevolen dagelijkse doseringen van Vendeville® bevatten slechts een verwaarloosbaar promillage natuurlijke alcohol. Het innemen van je dagelijks aanbevolen aantal druppels Vendeville®-voedingselixers zal dus geen invloed hebben op je rijvaardigheid.

Welke ingrediënten worden er gebruikt in de Vendeville® voedingselixers?

De voedingselixers van Vendeville® bestaan hoofdzakelijk uit bekende kruiden en specerijen van hoge kwaliteit die ook in de keuken van restaurants worden gebruikt. De exacte verhouding van de ingrediënten varieert per product.

Wat is de beste tijd om de druppels in te nemen?

De aanbevolen hoeveelheid druppels moet onverdund worden ingenomen, bij voorkeur een 10 minuten voor de maaltijd. Het is belangrijk om de dosis gedurende tien seconden in de mond te spoelen voordat het wordt doorgeslikt. Het is cruciaal om de aanbevolen dosering niet te overschrijden of te onderschrijden.

Waarom zijn de Vendeville® voedingselixers in de vorm van druppels?

Vendeville® heeft gekozen voor een vloeibaar eindproduct omdat vloeistoffen makkelijker via het speeksel worden opgenomen. Dit is ook gunstig voor mensen met slikproblemen. De druppels worden direct door het slijmvlies in de bloedbaan opgenomen, waardoor het effect snel merkbaar is. De 100% natuurlijke, vloeibare ingrediënten van alle Vendeville® voedingselixers ondersteunen het herstel van onbalans door stressfactoren, zowel op fysiek als mentaal niveau.

Aan welk onderzoek gerelateerd is Vendeville® betrokken?

René Vendeville is nauw betrokken bij onderzoek gericht op de rol van voeding in het menselijk leven. Hij adviseert en produceert producten voor het toekomstige kenniscentrum 'Quality of Life', dat een samenwerkingsverband is van wetenschappers van internationale universiteiten en zorgprofessionals in de reguliere en bijzondere zorg. Dit onderzoek richt zich op de kracht van voeding in relatie tot het menselijk lichaam, evenals op genetica en de effecten van voeding op de kwaliteit van leven.

Heb je vragen over Vendeville®?

Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag!