Veel gestelde vragen

Wat bedoelen jullie precies met 'de kracht van voeding'?

Ons beleid omvat enkel samenwerking met leveranciers die gecertificeerd zijn en voldoen aan de NVWA-voorwaarden voor de Europese Unie. Voordat we grondstoffen in onze voedingselixers gebruiken, ondergaan ze grondige tests om hun eigenschappen te beoordelen in combinatie met andere ingrediënten. Deze zorgvuldige aanpak draagt bij aan de krachtige werking en ondersteuning van onze producten.

Ik ben gisteren vergeten mijn druppels in te nemen. Moet ik vandaag extra druppels innemen?

Het is niet nodig om vandaag extra druppels in te nemen, zelfs als je gisteren een dosis hebt gemist. Het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse dosis te respecteren, omdat dit zorgt voor een optimale werking van het product. Het niet regelmatig innemen van het product kan de effectiviteit verminderen.

Ik neem al multivitaminen. Moet ik hiermee doorgaan?

Bij het gebruik van Vendeville®-producten is het mogelijk dat het gebruik van multivitaminen overbodig wordt als er overlappende ingrediënten zijn tussen de 'tinctuur' en de multivitaminen. Dit kan tot een overschot van bepaalde voedingsstoffen leiden.

Waarom zijn Vendeville®-producten verpakt in donkere flesjes?

Alle verschillende soorten Vendeville®-voedingselixers worden verpakt in dezelfde soort glazen flesjes, die niet doorzichtig zijn. Dit zorgt ervoor dat de producten niet worden blootgesteld aan direct of indirect zonlicht, wat de delicate samenstelling van de ingrediënten kan beschadigen. Ook wordt er gebruik gemaakt van een glazen pipet om te voorkomen dat de uitgebalanceerde mix wordt aangetast door plastic.

Waarom hanteren jullie geen grote voorraden?

We streven naar de hoogste kwaliteit door ons te richten op ambachtelijke en verse producten. Om deze reden houden we geen grote voorraden aan. We vinden dat je recht hebt op een vers en met de hand bereid product!

Waarom zijn kruiden en specerijen de belangrijkste ingrediënten in Vendeville®-producten?

Dit komt voort uit de overtuiging van René Vendeville: “terug naar de basis" De geschiedenis van kruiden en specerijen gaat ver terug en vormen de essentie van onze producten, zowel letterlijk als figuurlijk.

Hoe houdt Vendeville® rekening met mijn dieetvoorkeuren of -beperkingen?

Bij Vendeville® houden we rekening met dieetvoorkeuren en -beperkingen. Onze 'tincturen' zijn vrij van gluten, soja, lactose, koemelkeiwit, toegevoegde suikers, kunstmatige zoetstoffen, conserverings­middelen en synthetische kleur- en smaakstoffen. Onze producten zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten, en vrij van genetisch gemodificeerde organismen, waardoor iedereen veilig en gezond kan genieten van onze producten.

Hoelang duurt de levering van het product?


Voor de levering van uw bestelling kunt u bij Vendeville® rekenen op snelle service. Wij verzenden uw producten binnen 2 werkdagen met behulp van DHL en houden u op de hoogte met een e-mailbericht dat uw track&trace code bevat zodra uw bestelling onderweg is.

Waarom zou ik kiezen voor Vendeville®-producten?

Onze producten kunnen een waardevolle aanvulling zijn op uw dagelijkse voeding, vooral als het lastig is om een gevarieerd dieet te behouden. De producten kunnen een extra ondersteuning bieden in diverse situaties, zoals intensief sporten, zware lichamelijke inspanning, veroudering of bij chronische aandoeningen. Door te kiezen voor Vendeville® kunt u genieten van de specifieke voordelen die onze producten te bieden hebben.

Kunnen Vendeville®-producten veilig samen worden gebruikt met reguliere medicijnen?

Er zijn geen schadelijke bijwerkingen bekend bij het gelijktijdig gebruik van onze producten met reguliere medicijnen.

Het etiket geeft aan dat het product alcohol bevat. Heeft dit invloed op de rijvaardigheid?

Nee, de aanbevolen dagelijkse doseringen van Vendeville® bevatten slechts een verwaarloosbaar promillage natuurlijke alcohol. Het innemen van je dagelijks aanbevolen aantal druppels Vendeville®-voedingselixers zal dus geen invloed hebben op je rijvaardigheid.

Welke ingrediënten worden er gebruikt in de Vendeville® voedingselixers?

De voedingselixers van Vendeville® bestaan hoofdzakelijk uit bekende kruiden en specerijen van hoge kwaliteit die ook in de keuken van restaurants worden gebruikt. De exacte verhouding van de ingrediënten varieert per product.

Wat is de beste tijd om de druppels in te nemen?

De aanbevolen hoeveelheid druppels moet onverdund worden ingenomen, bij voorkeur een 10 minuten voor de maaltijd. Het is belangrijk om de dosis gedurende tien seconden in de mond te spoelen voordat het wordt doorgeslikt. Het is cruciaal om de aanbevolen dosering niet te overschrijden of te onderschrijden.

Waarom zijn de Vendeville® voedingselixers in de vorm van druppels?

Vendeville® heeft bewust gekozen voor een vloeibaar eindproduct vanwege de gemakkelijkere opname via het speeksel. Dit is vooral gunstig voor mensen met slikproblemen. De druppels worden direct door het slijmvlies in de bloedbaan opgenomen, waardoor het effect snel merkbaar is.

Aan welk onderzoek gerelateerd is Vendeville® betrokken?

Vendeville® heeft haar producten ter onderzoek aangeboden aan internationale (onafhankelijke) wetenschappers. De studies zijn uitgevoerd op het gebied van virussen/bacteriën, PTSS, stress en diabetes.

Heb je vragen over Vendeville®?

Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag!

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van grotere aantallen of bent u een therapeut en wilt u onze elixers aanbieden aan uw cliënten?
Neem dan contact met ons op.