Een tevreden geest in een tevreden lichaam?

‘Gezondheid is het hoogste goed’ is een algemene uitspraak. Veel mensen worden elke dag geplaagd met gezondheidsklachten.

Vendeville® Health-voedingscomplementen bieden een krachtige ondersteuning om op het gebied van veelvoorkomende lichamelijke klachten je kwaliteit van leven te verhogen.

“Vendeville® Happy Weight ondersteunt mij en geeft mij energie”

Jarenlang overgewicht had bij mij ernstige lichamelijke, maar ook geestelijke problemen veroorzaakt. Ik gebruik Vendeville® Weight nu ruim negen maanden en ben vele kilo’s afgevallen. Ik voel mij elke dag fit en vitaal. Vendeville® Happy Weight ondersteunt mij en geeft me energie. Ik ben er blij mee!

Mevrouw A.V., Voorhout
“Er is toch iets merkwaardigs aan het veranderen in mijn leefpatroon”

Voorheen ging ik midden in de nacht meerdere malen mijn bed uit om de koelkast met een bezoek te vereren. Op de snelweg miste ik geen afslag om bij een fastfoodrestaurant te kunnen eten. Twee weken na het gebruik van Vendeville® Happy Weight is er toch iets merkwaardigs aan het veranderen in mijn leefpatroon. Nu onderbreek ik mijn nachtrust gelukkig niet meer en op de snelweg rij ik door. Mijn drang om altijd te willen eten is er niet meer…

De heer P.D., Den Haag

Kies het Vendeville®-voedingscomplement dat bij jouw situatie past

Met Vendeville® Health haal je de krachtige werking van voeding in huis, zodat je meer loskomt van je gezondheidsklachten. Zo kun je vrijer in het leven staan. Met Vendeville® Health-voedingscomplementen investeer je vandaag nog in een toekomst met minder ongemak, minder pijn en minder belemmeringen!

Vendeville® Happy Base

Ondersteunt bij een reinigende werking van de onderbuik organen zoals de prostaat, baarmoeder en eierstokken. Ook vergroot het de mentale weerbaarheid en het vertrouwen in eigen kunnen bij onder­liggende emotionele trauma’s.

nu bestellen

Vendeville® Happy Breeze

Ondersteunt bij meer veerkracht in de longen waardoor de lucht­wegen meer ruimte krijgen. Toepassings­gebieden zijn astma, bronchitis, longkanker, hoge bloeddruk en te hoge cholesterol. Sporters omarmen Vendeville® Happy Breeze daar ze meer lucht hebben en sneller herstellen na een inspanning.

nu bestellen

Vendeville® Weight

Op een gezonde manier te werken aan overgewicht. Vendeville® Happy Weight heeft een reinigende werking en ondersteunt bij de reductie van eetverslaving, verbetert de energie­huishouding en bevordert de gemoedstoestand.

nu bestellen

Bestel nu je dagelijkse portie happiness in de Vendeville®-webshop

SHOP

Bestel vandaag uw Vendeville®-voedingscomplement

"POWER OF FOOD"
SHOP