RUST, ENERGIE, LUCHT EN WEERSTAND

Ontvang de omarming van de natuur en onder­steun jezelf hiermee!

Mensen die streven naar een gezonde levens­stijl of daarbij onder­steuning zoeken, hebben vaak de voo­rkeur voor natuurlijke producten die deze levens­stijl bevorderen. Bij Vendeville® worden speciale elixers ontwikkeld en geprodu­ceerd op basis van kruiden en specerijen, zonder toev­oeging van chemische of synthe­tische stoffen.

Wij geloven in puur natuur en zijn voort­durend op zoek naar de beste ingrediënten die vrij zijn van schadelijke stoffen, om zo tot hoog­waardige eind­producten te komen.

Vendeville®

Over ons

René Vendeville heeft zich al meer dan 25 jaar bezig­gehouden met het ontwikkelen van voedings­producten, waar­onder elixers. Hij is van mening dat iedereen het recht heeft om te kiezen voor producten die de gezond­heid onder­steunen. Dagelijks is hij te vinden in zijn labora­torium waar hij de eigen­schappen van kruiden en specerijen onder­zoekt en compo­sities maakt die kunnen worden toe­gevoegd aan de elixers.

Tijdens de ontwikkelings­periode heeft hij expertise ingewonnen bij artsen, specialisten en cliënten om comple­mentaire krachten te bundelen en tot de juiste producten te komen. Nadat een product is ontwikkeld, wordt het vervaardigd onder licentie door partners die specialist zijn op hun gebied. Bij Vendeville staat de gezondheid van de consument centraal en dit is dan ook de slogan die we hanteren.

Shop

Bestel hieronder onze elixers.

Klanten testimonials

Lees wat onze trouwe klanten van ons vinden:

Vendeville®

Marga, Leiden

“Nadat ik jarenlang last had van lichamelijke klachten, zoals gewrichts­pijn en benauwdheid, heb ik eindelijk verlichting gevonden met behulp van Vendeville ‘Breeze’ en ‘Calm’ Mijn klachten zijn nu verleden tijd en ik voel me positiever.”
Vendeville®

Joanne, Aerdenhout

“Niemand verdient het om voortdurend last te hebben van stijve spieren en gewrichten. Na jaren van worstelen kwam ik eindelijk in aanraking met het product ‘Energy’ van Vendeville. Nu kan ik weer volledig meedoen in het dagelijks leven en voel ik me flexibel en sterk. Ik kan nu zelfs dagelijkse trainingen volgen zonder enige pijn.”
Vendeville®

Hans, Pesse

“Tijdens de pandemie heb ik gebruik gemaakt van ‘Resilience’ om mijzelf te onder­steunen, omdat ik me daar veilig bij voel.”
Vendeville®

Ben, Hoofddorp

“Al geruime tijd ben ik afhankelijk van een rolstoel vanwege MS. Dankzij de ondersteuning van ‘Resilence’ heb ik mijn ontstekingen onder controle en kan ik nu zelfs beginnen met mijn eerste fietstraining.”