Lever maximale prestaties en blijf fit

Zet de extra stap met Vendeville® Complementen

Vendeville® -voedings­complementen ondersteunen maximale prestaties en zorgen ervoor dat sporters duurzaam fit blijven.

“Voor het eerst in tien jaar heb ik acht uur achter elkaar geslapen”

Al meer dan 10 jaar lijd ik aan slapeloosheid en kreeg daardoor ernstige chronische pijnen, hoge bloeddruk en depressies. Uiteindelijk verloor ik daardoor mijn baan. Drie dagen na mijn eerste druppels Vendeville® S-A is mijn bloeddruk gezakt naar normale waarden en voor het eerst in tien jaar heb ik acht uur achter elkaar geslapen. Het geeft hoop voor de toekomst…

Ronald Groeneweg, Delft
“Ik kan weer, net zoals vroeger, uren zonder enig probleem lopen”

Ik voelde mij uitgeblust en passief. En dat had een negatieve invloed op mijn lichaam en geest. Ik ben 72 jaar en ik ging mij oud voelen. Twee weken geleden ben ik begonnen met de Vendeville® S-B-druppels en ik voel mij iedere dag actiever worden. Mijn heupen zijn niet langer stijf of pijnlijk. Ik kan weer, net als vroeger, zonder enig probleem uren lopen. Heerlijk… ik voel mij weer leeftijdsloos!

Til van der Werff-Tijm, Alphen aan den Rijn

Kies het Vendeville®-voedingscomplement dat bij jouw situatie past

Met Vendeville® haal je de krachtige werking van voeding in huis, óók bij het herstel na inspanning. Zet vandaag nog de extra stap met deze Vendeville® -voedingscomplementen!

Stofwisseling:
Vendeville® S‑A

Ondersteunt bij een betere stofwisseling door de afvoer van afvalstoffen in het lichaam waardoor nieren en blaas beter functioneren.

Tip Gebruik je dagelijks een dosis suppletie om sterker te worden of je spieren in spiermassa toe te laten nemen? Dan is een goede stofwisseling onmisbaar om de lichaams­vreemde stoffen in deze middelen zo effectief mogelijk af te voeren. Kies dan ook voor Vendeville® S-A.

nu bestellen

Vitamine B-boost:
Vendeville® S-B

Ondersteunt bij het uithoudings­vermogen, werkt stressverlagend en activeert het lichamelijk en geestelijk herstel na sporten. Ook ondersteunt Vendeville® S-B het transport van zuurstof in het bloed. Heel belangrijk voor een gezonde levenslust en om zowel fysiek als psychisch in de juiste stand te komen en te blijven. Plezier in trainen en presteren begint bij Vendeville® S-B.

nu bestellen

Vitamine C-boost:
Vendeville® S-C

Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten. Het is essentieel voor een goed werkend immuunsysteem bij zowel sporters als niet-sporters. Vitamine C zorgt in het lichaam onder andere voor de vorming van bind-weefsel, opname van ijzer en de instandhouding van de weerstand. Vendeville® S-C biedt hierbij een krachtige ondersteuning.

nu bestellen

Botten en spieren:
Vendeville® S-D

Ondersteunt bij de souplesse van je lichaam en biedt soelaas bij artrose-gerelateerde klachten zodat bewegen weer plezierig wordt. Sporters belasten hun spieren en gewrichten vaak tot het uiterste. Net even sneller en beter zijn begint met net even soepeler en belastbaar zijn. Beweeg je vrijer met Vendeville® S-D!

nu bestellen

Beter, sneller, hoger en fit is haalbaar met de ondersteuning van Vendeville® Complementen!

SHOP

Bestel vandaag uw Vendeville®-voedingscomplement

"POWER OF FOOD"
SHOP